diumenge, 9 de setembre del 2007

Capítol 11: Els torracollons

per CAT-katelonian
En aquells temps Sant Nicolau Pistoler i els seus deixebles arribaren a la bonica vila de Badalona.Mentre passejaven pel centre en busca d'una casa de dones de vida, es trobaren un peculiar home que badava mirant un balcó on hi havia un lloro en una gàbia tota tacada de les cagarades que el simpàtic animaló li havia proferit.
En passar a prop d'allà els Deixebles Orelluts s'empiparen quan el lloro els digué: "Buak.. orelluts.. buaaak!"
El mestre se'n rigué ja que efectivament el carrer era estret i es feia difícil de passar quan els dos naven de costat.
Més endavant, trobaren una peculiar dona que amb prou feines s'aguantava dreta, anava despentinada i quasibé despullada amb les mamelles a l'aire i fumant en una cantonada.
El deixeble Eixorivit notà una molèstia en forma de cogombre a l'entrecuix, i fruit del neguit d'aquella presència s'apropà a la dona i li preguntà si podia fer-li passar aquella protuberància que li oprimia els picarols.
El mestre, enveient l'escena preguntà: - "Dona de la vida, que jaieu per les cantonades i doneu de mamar als homes de poca fe, com us dieu?"
La dona respongué: "yo soy la Juani" i es disposà a solucionar el problema del deixeble Eixorivit.
Els altres deixaren enrera el deixeble Eixorivit, i seguiren en busca de la casa de barrets d'un tal Koniec.
Instants després la trobaren. Era una taverna amb la barra en forma de rosco, amb tot de dones al voltant, que precisament no celebraven un sopar de final de curs.
El Deixeble Numantí, que s'havia près tot solet 6 martinis, 3 ampolles de vi, 1 ampolla de cava i 5 Ballantine's amb coca-cola defensava la porta de qualsevol intrusió enemiga fins que arribaren tot de capsrapats amb cotxes tunejats buscant "er meshero de la Sole".
Els caprapats entraren de males maneres lesionant el porter del local, conegut com "El diví". En el seu lloc sortí un altre porter però li varen clavar un jec d'òsties que va quedar estès a terra.
Un ancià que s'havia exaltat amb tot l'enrenou digué: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que em va parit!"
En veure el mestre i el seu trabuc desenfundat digueren: "Que pasa neng? Enga joputas, que queremo er meshero de la Sole".
El mestre, que s'estava beneficiant la Sole, enfurismat per haver-lo perturbat, els llençà un encenedor i després els etzibà una trabucada fent explotar l'encenedor, cremant els cataplins dels caprapats.
Llavors el mestre amb veu de tro digué: "En veritat us dic, que aquests són uns torracollons, i que ara que ja ténen els collons torrats no tornaran més per aquí"
Dit això continuaren la orgia de can Koniec.